Acceleration » Reputatie » Nieuws

Nieuws

Acceleration levert kwartiermaker aan Care Innovation Center
West-Brabant kiest in haar regionaal economisch beleid voor verzorging en verpleging (Care). De zorgeconomie wordt echter alleen rendabel als deze gepaard gaat met innovaties in de zorgprocessen. Technologie moet daarbij in toenemende mate arbeid vervangen en consumenten moeten de middelen in handen krijgen om de zorg voor zichzelf ter hand te kunnen nemen. Het Care Innovation Center West-Brabant wil innovaties in de gezondheidszorg toepassen in de praktijk. Inmiddels zijn er 18 innovatieprojecten van partners aangesloten, 5 stageplaatsen gerealiseerd en krap een ton euro aan fondsen geworven.
Acceleration biedt commerciele slagkracht op maat
Samen met het Tilburg Innovation Center heeft Acceleration de Flexibele Verkoop Organisatie ontwikkeld. Bedrijven kunnen daarbij op maat een verkoper buitendienst, verkoper binnendienst of sales consultant inhuren. Voor 2 tot 40 uren per week. Dat is commerciele slagkracht binnen de grenzen van de beschikbare cash flow.
Acceleration zoekt kwartiermakers en business coaches
Voor verschillende business development projecten is Acceleration op zoek naar kwartiermakers. Reageren is mogelijk via de contactpagina van deze website of via e-mail.
Stichting SAM ontwikkelt Breintrainer
Stichting SAM ontwikkelt een serious game waarmee het mogelijk wordt concentratievermogen te trainen.
Qogir ontwikkelt Mediwatch
Mediwatch is een ICT oplossing waarmee ouderen de eigen en elkaars gezondheid in de gaten kunnen houden. Een huisarts kijkt op afstand mee. Een unieke co-productie met de seniorensocieteit Andromeda.
Acceleration participeert in The Next Factor
The Next factor is een multidisciplinaire organisatie bestaande uit The Progress Factor, Bruud in Vorm, Indicia Creativ, GBO Design en Acceleration. Samen zijn deze partners in staat complete bedrijfsformules te ontwikkelen en te realiseren. Momenteel hebben we de transformatie van een retailformule naar een retail 3.0 business concept onder handen. The Next Factor is gevestigd in het Klokgebouw in Eindhoven